ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η δικαίωση του Χολέμπας

Η δικαίωση του Χολέμπας
Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας έφτασε ενάμιση βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι όμως η παραμονή του, λόγω συγκυριών, τον δικαίωσε και πλέον αποτελεί το πρώτο βιολί της αριστερής πλευράς.

Η περίπτωση που θα αναφέρουμε μοιάζει λιγάκι με αυτή του Μήτρογλου για την οποία μιλήσαμε και την Κυριακή το βράδυ. Πως δηλαδή ένα ντόμινο εξελίξεων άλλαξε τα δεδομένα μιας υπόθεσης που έμοιαζε τελειωμένη και τελικά ήρθε... τούμπα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν και συγκεκριμένα λίγο μετά το τέλος της περσινής περιόδου που βρήκε τον Ολυμπιακό να κατακτά το νταμπλ.

Η περσινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Χοσέ Χολέμπας. Ο Έλληνας άσος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε ορισμένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος (χαρακτηριστικό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου ο Μαυρίας έκανε... παπάδες).

Όλα αυτά έφεραν μουρμούρα γύρω από το όνομα του 29άχρονου άσου που τελικά έφτασε πολύ κοντά από το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, σε μία εποχή που οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους.

Ο Χολέμπας έφτασε μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Μπεσίκτας και μάλιστα η όλη διαδικασία κράτησε αρκετές ημέρες με τον Έλληνα άσο να έχει μεγάλη αγωνία.

Ξέμεινε από αριστερά μπακ

Στον Ολυμπιακό βέβαια απέκτησαν για την αριστερή πλευρά δυο ποδοσφαιριστές έχοντας ως δεδομένη την πώληση του Χολέμπας. Τον Μπονγκ και τον Μινγκέλ Τόρες (παίκτης πασπαρτού). Παρόλα αυτά ο Ισπανός άσος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που ήθελε αρκετό χρόνο για να αποκατασταθεί πλήρως, ενώ και ο Μπονγκ έβγαλε με το "καλημέρα" ορισμένα μικροπροβλήματα.

Την ίδια ώρα Λυκογιάννης, Καραγκούνης δόθηκαν δανεικοί σε Λεβαδειακό και Άρη αντίστοιχα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει μόνο με τον Παπάζογλου!

Αυτό που ακουγόταν το καλοκαίρι είναι πως στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να βρουν μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, έστω στο ελάχιστο διάστημα που απέμενε για μεταγραφές, όμως δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόλογο.

Έτσι η μεταγραφή του Χολέμπας στην Μπεσίκτας ναυάγησε και ο 29άχρονος άσος παρέμεινε στον Πειραιά.

Βιονικός Χολέμπας

Ο ποδοσφαιριστής, όπως ήταν λογικό, έπεσε ψυχολογικά και αμέσως ανέλαβε δράση ο Σάββας Θεοδωρίδης με σκοπό να τον κάνει να νιώσει ξανά σημαντικός στην ομάδα, αφού ο Χολέμπας δεν δίστασε να εκφράσει μέσω του twitter την ανησυχία του όταν δεν έπαιζε.

Ο έμπειρος παράγοντας τα κατάφερε και με το παραπάνω με τον Χολέμπας όχι μόνο να μένει, όχι μόνο να ανεβαίνει ψυχολογικά, αλλά να είναι και ο κορυφαίος παίκτης στην πλευρά του.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τους αριθμούς, ο Έλληνας άσος έχει παίξει στα περισσότερα ματς, έχει τον περισσότερο χρόνο, ενώ μετρά επίσης 2 ασίστ με 1 γκολ.

Αναλυτικά...

Χολέμπας: 12 ματς, 2 ασίστ, 1 γκολ, 966 λεπτά

Μπονγκ: 7 ματς 425 λεπτά

Παπάζογλου: 5 ματς, 2 ασίστ, 369 λεπτά (έπαιξε αριστερό μπακ με τον Πλατανιά)

Μινγκέλ Τόρες: Κανένα παιχνίδι

Λυκογιάννης: Δανεικός στον Λεβαδειακό

Καραγκούνης: Δανεικός στον Άρη

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ