ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία για συμφωνία με Πάμπλο Γκαρσία

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, αφού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως σας είχε ενημερώσει το SPORT24, αποτελούσε την πρώτη επιλογή των διοικούντων τον Ατρόμητο προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Σάσα Ίλιτς. Κι όπως φαίνεται, το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει... λευκός καπνός. Συγκεκριμένα, υπάρχει αμοιβαία θετική διάθεση και επίκειται άμεσα η άφιξη του Ουρουγουανού τεχνικού στην Αθήνα με σκοπό να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο 47χρονος προπονητής πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο οδήγησε στην 7η θέση και σε μία άνετη παραμονή, παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ