ΙΝΤΕΡ

Ερνάνες: "Θέλω τα πάντα με την Ίντερ"

Ερνάνες: "Θέλω τα πάντα με την Ίντερ"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ίντερ έκανε ο Ερνάνες, ο οποίος ευχήθηκε η νέα του ομάδα να γυρίσει στο επίπεδο που ήταν πριν μερικά χρόνια κατακτώντας κάθε τρόπαιο (video).

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Ίντερ ( υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ), ο Ερνάνες έφτασε στο Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις ως "νερατζούρο" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που αποτελώ μέρος της ομάδας της Ίντερ. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας, είναι μία νέα πρόκληση και είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω.

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές στο διεθνή χώρο στο Sport24.gr

Εύχομαι να τα παώ καλά, έχω την εικόνα της Ίντερ που κατέκτησε τα πάντα και εύχομαι να επιστρέψουμε σε εκείνο το επίπεδο, όπου θα κερδίσουμε τα πάντα", δήλωσε ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος.

Σημειώνεται πως η μεταγραφή κόστισε στους Μιλανέζους το ποσό των 18.000.000 ευρώ (προβλέπονται και μπόνους στη συμφωνία με τη Λάτσιο που μπορούν να φτάσουν το κόστος στα 20.000.000 ευρώ), ενώ ο παίκτης θα πάρει τη φανέλα με το Νο 88.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Ερνάνες στο Inter Channel:

Ο Ερνάνες με τη φανέλα της Ίντερ:

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ