ΙΝΤΕΡ

Επιμένει για Σιμεόνε η Ίντερ

Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η Ίντερ επιμένει σθεναρά και φέρεται να έχει επανέλθει με νέα προσφορά. Ποια τα δεδομένα για τη θέση του προπονητή στους "νερατζούρι".

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει καταστήσει ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη σεζόν 2017 - 2018, μετά το τέλος της οποίας θα σκεφτεί εκ νέου το μέλλον του.

Παρόλα αυτά, η Ίντερ δεν φέρεται διατεθειμένη να παρατήσει την περίπτωσή του, θέλοντας να πάρει τον 46χρονο φέτος στο "Giuseppe Meazza". Όπως αναφέρει η " Gazzetta dello Sport", έχει κατατεθεί νέα προσφορά στον Αργεντινό τεχνικό, ήτοι πενταετές συμβόλαιο με ετήσιο μισθό τα 10.000.000 ευρώ, προκειμένου να μετακομίσει στο Μιλάνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα, ούτε το όνομα του Αντόνιο Κόντε έχει σβηστεί από τη σχετική λίστα, όμως λόγω του ότι ο Ιταλός ανέλαβε μόλις το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, κρίνεται σχεδόν απίθανο να αποδεχθεί οποιαδήποτε προσφορά στην παρούσα φάση. Ο μόνος λόγος που το όνομα του τελευταίου παραμένει στο προσκήνιο, είναι η -κατά τα φαινόμενα- τεταμένη σχέση που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ τονίζει πως σε περίπτωση που η διοίκηση των "νερατζούρι" ακούσει το "ναι" από κάποιον εκ των δύο, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, ο Στέφανο Πιόλι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, ανεξαρτήτως του αν εκπληρώσει τους άμεσους στόχους της ομάδας (εκείνος του Champions League έχει χαθεί ήδη, καθώς βρίσκεται στο -14 από την τρίτη Νάπολι).

Εφόσον αποφασιστεί να αντικατασταθεί ο Πιόλι ό,τι κι αν συμβεί, τότε επόμενοι στη λίστα είναι οι Λεονάρντο Ζαρντίμ, Χόρχε Σαμπαόλι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φάμπιο Καπέλο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ