ΙΝΤΕΡ

Ένα λεπτό του Γιόβετιτς κόστισε στην Ίντερ 14.300.000 ευρώ

Italian Soccer Serie A - Inter vs Atalanta -
Milano - San Siro Stadium - 23/08/2015
Stevan Jovetic - Italian Soccer Serie A - Inter vs Atalanta - fotografo: Fabrizio Forte
Italian Soccer Serie A - Inter vs Atalanta - Milano - San Siro Stadium - 23/08/2015 Stevan Jovetic - Italian Soccer Serie A - Inter vs Atalanta - fotografo: Fabrizio Forte ? FABRIZIO FORTE +39335480507

Η Ίντερ αγόρασε τον Στέβαν Γιόβετιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να θέλει να τον αποκτήσει! Το deal που άφησε ικανοποιημένη μόνο την αγγλική ομάδα.

Ο Φρανκ ντε Μπουρ προχώρησε σε μία αλλαγή στον αγώνα με την Πεσκάρα που μπορεί να βοήθησε στην ανατροπή του σκορ και τη νίκη με 2-1, ωστόσο κόστισε στα ταμεία της ομάδας 14.300.000 ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό που προβλέπεται στο συμβόλαιο δανεισμού που είχαν υπογράψει οι "νερατζούρι" για τον Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό, ώστε να προχωρήσουν σε αναγκαστική αγορά του Μαυροβούνιου επιθετικού.

Οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει το καλοκαίρι του 2015 αρχικά για δανεισμό διάρκειας 1,5 έτους, αλλά με δύο όρους: σε περίπτωση που ο 26χρονος διεθνής αγωνιζόταν στη δεύτερη σεζόν του δανεισμού ή σε περίπτωση που στο τέλος του δανεισμού η ομάδα βρισκόταν πάνω από τις τρεις θέσεις υποβιβασμού της Serie A, τότε οι Ιταλοί υποχρεούταν να τον αγοράσουν.

Με τη συμμετοχή του κόντρα στην Πεσκάρα εκπληρώθηκε ο πρώτος όρος και η Ίντερ αναγκάζεται να δαπανήσει 14.300.000 για να αγοράσει έναν παίκτη που μπορεί πέρυσι να άρχισε τη σεζόν με τρία γκολ σε τρεις αγώνες που έδωσαν εννέα βαθμούς στην ομάδα, αλλά φέτος το καλοκαίρι προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να τον "ξεφορτώσουν" στη Φιορεντίνα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ