ΙΝΤΕΡ

Διπλό "χτύπημα" από την Ίντερ

Διπλό "χτύπημα" από την Ίντερ

Ο Έρικ Τοχίρ ετοιμάζεται να κάνει διπλό δώρο στον Ματσάρι με την έλευση στο Μιλάνο τόσο του Πάμπλο Οσβάλντο όσο και του Γκάρι Μεντέλ.

Μετά την έλευση των Ντοντό και Νεμάνια Βίντιτς, η Ίντερ βρίσκεται κοντά στο να φέρει δύο ακόμα "δυνατά" ονόματα στο "Μεάτσα" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τους Πάμπλο Οσβάλντο και Γκάρι Μεντέλ, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως αμφότεροι θα είναι σύντομα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και πως ίσως ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα να περάσουν από ιατρικές εξετάεις.

Διπλό "χτύπημα" από την Ίντερ

Πρωταθλητής Ιταλίας με τη Γιουβέντους την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε ο Οσβάλντο

Όσον αφορά στον Οσβάλντο ο οποίος ξέρει απ'έξω και ανακατωτά τη Serie A με την παρουσία του σε Φιορεντίνα, Ρόμα και Γιουβέντους, το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει επέλθει συμφωνία του παίκτη με την ομάδα του Ματσάρι και το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Διπλό "χτύπημα" από την Ίντερ

Το συγκεκριμένο χιλιανό μέσο κυκλοφόρησε με τον Γκάρι Μεντέλ στα χρώματα της Ίντερ και τον τίτλο: "Μείνετε ήρεμοι, έρχεται το πίτμπουλ".

Αισιόδοξα είναι πάντως τα μηνύματα και για τον Μεντέλ. Το ιταλικό μέσο υπογραμμίζει πως ο παίκτης επιθυμεί σφόδρα να πάει στην Ίντερ ενώ σύμφωνα με την "El Mercurio", ο Χιλιανός μέσος είναι διατεθειμένος να βάλει από την τσέπη του και 750.000 δολάρια (κοντά στα 560.000 ευρώ) για να γεφυρωθεί το -μικρό- χάσμα μεταξύ της Ίντερ και της Κάρντιφ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ