ΙΝΤΕΡ

Αλλαγή σελίδας -κι επίσημα- για Ίντερ

Αλλαγή σελίδας -κι επίσημα- για Ίντερ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Ίντερ επιβεβαίωσε την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην πλευρά του Ερίκ Τοχίρ (video)

Ιστορική μέρα είναι η σημερινή (15/10) για την Ίντερ, αφού στα χέρια του Ινδονήσιου Ερίκ Τοχίρ πέρασε κι επίσημα η Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μάσιμο Μοράτι.

Αυτό που αξίζει να κρατήσει κανείς από τη μακροσκελή ανακοίνωση είναι πως ο Τοχίρ παίρνει το 70% και πως τα χρήματα μπήκαν μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Σήμερα η Internazionale Milano S.p.A. και η πλειοψηφία των μετοχών της Internazional Holding S.r.I., η οποία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τον Μάσιμο Μοράτι, έχει υπογράψει μία εξαιρετική συμφωνία με την International Sports Capital, μία εταιρία που ανήκει στους Ερίκ Τοχίρ, Ροσάν Ροεσλανί και Χάντι Σοετέντζο, τρεις εξέχοντες Ινδονήσιους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα γίνουν οι κύριοι μέτοχοι της Ίντερ παίρνοντας το 70% μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Έχοντας ιδρυθεί το 1908 η Ίντερ είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συλλόγους παγκοσμίως έχοντας πάρει δεκάδες τρόπαια μεταξύ των οποίων 18 ιταλικά πρωταθλήματα, τρία Champions League, δύο Διηπειρωτικά κι ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. Η Ίντερ είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στα 105 χρόνια ιστορίας της. Η Ίντερ έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια οπαδούς στην Ευρώπη και 160 εκατομμύρια οπαδούς σε όλον τον κόσμο.

Έχοντας διατελέσει μία επιτυχημένη θητεία στον προεδρικό θώκο η οικογένεια Μοράτι αποφάσισε να διασφαλίσει το λαμπρό μέλλον της Ίντερ. Από τη μεγάλη Ίντερ του Άντζελο (που πήρε τρία πρωταθλήματα, δύο Πρωταθλητριών και δύο Διηπειρωτικά από το 1963 ως το 1966) στο ιστορικό τρεμπλ του Μοράτι το 2010 (που πήρε το τρίτο διαδοχικά πρωτάθλημα, το κύπελλο Ιταλίας, το Champions League και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων) και άλλα τέσσερα πρωταθλήματα. Η οικογένεια Μοράτι άνοιξε τον δρόμο για την παγκόσμια παρουσία της Ίντερ.

Οι Ερίκ Τοχίρ, Ροσάν Ροεσλάνι, Χάντι Σοετάντζο και η οικογένεια Μοράτι θα δουλέψουν μαζί για να διασφαλίσουν το μέλλον του συλλόγου και να τον κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό στην Ιταλία, την Ευρώπη κι ολόκληρο τον κόσμο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ