ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα πως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Στο νέο γήπεδο οι υπογραφές. "Έρωτας 18 ετών"...

Ο Ντελ Πιέρο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της "Γιούβε", Αντρέα Ανιέλι, στο νεόχτιστο γήπεδο της ομάδας, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες με την νέα αγωνιστική περίοδο και υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου για έναν χρόνο είχε ουσιαστικά επιτευχθεί το βράδυ της Πέμπτης στην συζήτηση του Στέφανο Ντελ Πιέρο, αδελφού του ποδοσφαιριστή και του τεχνικού διευθυντή, Μπέπε Μαρότα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντελ Πιέρο δέχτηκε μείωση αποδοχών, από τα 4.000.000 ευρώ που λάμβανε το χρόνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος", τόνισε ο 36άχρονος άσος και συνέχισε: "Να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο (νεόχτιστο "Ντέλε Άλπι") είναι αυτό ακριβώς που ήθελα για την νέα χρονιά".

"Το να έρθουμε σε συμφωνία δεν ήταν καθόλου δύσκολο, καθώς δεν ήταν και πολλά αυτά που είχαμε να συζητήσουμε".

"Ο πρόεδρος δεν σταμάτησε να πιστεύει σε μένα και σήμερα είχα το προνόμιο να υπογράψω στο νέο μας γήπεδο. Νιώθω λιγότερο από 36 ή 37 ετών (τα κλείνει τον Σεπτέμβρη) και στόχος μου είναι να κερδίσω το τρίτο αστέρι.

"Έρωτας 18 ετών"

Μετά την ανακοίνωση η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους παρουσίασε ένα photostory με εικόνες από την καριέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στον σύλλογο, από το 1993 (όταν πήρε μεταγραφή από την Πάντοβα), μέχρι σήμερα. Ο τίτλος είναι... " Del Piero and Juventus, an 18 year love affair " (Ντελ Πιέρο και Γιουβέντους, έρωτας 18 ετών).

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ