ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ξέσπασμα του Αλέγκρι κόντρα σε Ναπολιτάνο δημοσιογράφο!

Το ξέσπασμα του Αλέγκρι κόντρα σε Ναπολιτάνο δημοσιογράφο!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι εξερράγη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στη Νάπολι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την... εύνοια που είχε η Γιουβέντους από τη διαιτησία (video).

"Ο Ταλιαβέντο σας στέρησε ένα πρωτάθλημα όταν ήσασταν στη Μίλαν με το γκολ του Μουντάρι (σ.σ. σε ντέρμπι με τη Γιουβέντους) και απόψε το βράδυ συνέβαλε στη νίκη της δικής σας Γιουβέντους.

Πως σχολιάζετε τον διαιτητή;", ήταν η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 της ομάδας του μέσα στο "Σαν Πάολο", και η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

"Αχ αυτές οι ερωτήσεις παιδιά. Συγχωρήστε με αλλά καλύτερα θα είναι να μιλάμε για το παιχνίδι και για την εμφάνιση της Νάπολι και της Γιουβέντους.

Εάν αρχίσουμε να κάνουμε κριτική στον Ταλιαβάντε όπως κάνουμε συχνά στους διαιτητές. Εμείς για παράδειγμα κόντρα στην Σαμπντόρια και στην Ίντερ είχαμε αποφάσεις εναντίον μας.

Το ξέσπασμα του Αλέγκρι κόντρα σε Ναπολιτάνο δημοσιογράφο!

Με το υπέροχο γκολ που πέτυσε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αρτούρο Βιδάλ σφράγισε την πρώτη νίκη της Γιουβέντους μέσα στο "Σαν Πάολο" για το πρωτάθλημα μετά το Σεπτέμβριο του 2000

Πιστεύω ότι δεν είπα και δεν έκανα κάτι που να προκάλεσε πολεμική", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", για να προσθέσει:

"Η απόδοση του Ταλιαβέντο ήταν εξαιρετική. Όσο για το οφσάιντ -λέγεται πως είναι οφσάιντ-, στο τέλος κάθε πρωταθλήματος υπάρχουν αποφάσεις υπέρ και κατά σου.

Όταν δημιουργείς πολεμική πρέπει να κάνεις ακόμα και όταν ευνοείσαι, όχι μόνο όταν οι αποφάσεις είναι εις βάρος σου. Εγώ δεν μιλάω ποτέ για διαιτησία, σταματήστε να με ζαλίζετε".

Νάπολι - Γιουβέντους 1-3

Ο Αλέγκρι πλέκει το εγκώμιο των παικτών του στη συνέντευξη Τύπου:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ