ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θέλει δύο νίκες ο Κόντε

Θέλει δύο νίκες ο Κόντε
Κόντε

Ο Αντόνιο Κοντε δήλωσε πως επιθυμεί το απόλυτο στους δύο αγώνες που απομένουν, ενώ ο Κλαούντιο Μαρκίζιο τόνισε πως θα πρέπει οι "μπιανκονέρι" να παραμείνουν ήρεμοι μετά την ισοπαλία με τη Λέτσε.

Δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν θέλει η Γιουβέντους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Μπορεί χθες (2/5) να στραβοπάτησε μένοντας στο 1-1 με τη Λέτσε, αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Αυτό τόνισε επί της ουσίας και ο Αντόνιο Κόντε, ο προπονητής των "μπιανκονέρι". Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θέλει η ομάδα του να κάνει το απόλυτο στα δύο παιχνίδια που απομένουν, ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο.

"Είναι ξεκάθαρα ένα στραβοπάτημα για εμάς" είπε για τον αγώνα με τη Λέτσε και προσέθεσε: "Θα πρέπει να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Ωστόσο, αν με ρωτούσε κάποιος στην αρχή της σεζόν αν θα ήθελα αυτή τη στιγμή η κατάσταση να είναι έτσι, θα υπέγραφα για να είναι".

Από την πλευρά του ο Κλαούντιο Μαρκίζιο είπε: "Εξακολουθούμε να είμαστε στην κορυφή. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε και να παραμείνουμε ήρεμοι, επειδή θα πρέπει να θυμόμαστε πως στην αρχή της σεζόν κανείς δεν περίμενε να βρισκόμαστε ένα βαθμό μπροστά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το λάθος που έκανε ο Μπουφόν στη φάση του γκολ: "Ήταν απογοητευμένος, επειδή είναι προφανές πως θέλει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και στο παιχνίδι με την Κάλιαρι θα είναι και πάλι όπως πρέπει".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ