ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Μοράτα

Real Madrid's Alvaro Morata, right, vies for the ball with Atletico de Madrid's Joao Miranda from Brazil during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 28, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Alvaro Morata, right, vies for the ball with Atletico de Madrid's Joao Miranda from Brazil during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 28, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Με την Γιουβέντους συμφώνησε ο Άλβαρο Μοράτα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την ιταλική ομάδα.

Ο Άλβαρο Μοράτα έφτασε σε συμφωνία με την Γιουβέντους προκειμένου να συνεχίσει στην Ιταλία την καριέρα του και το μόνο που απομένει σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "As" είναι η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ερχόμενη Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μία συνάντηση μεταξύ μελών των διοικήσεων των δύο ομάδων προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή αν και η επιμονή της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει δικαίωμα επαναγοράς αποτελεί αγκάθι στις διαπραγματεύσεις.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ