ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ραϊόλα: "Κορυφαιός στον κόσμο ο Πογκμπά"

Ραϊόλα: "Κορυφαιός στον κόσμο ο Πογκμπά"

Το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά έπλεξε ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλος ισάξιος παίκτης στην ηλικία του. Η σύγκριση του με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Πολ Πογκμπά κάνει "πράματα και θάματα" (και) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους βάζοντας έτσι "βούτυρο στο ψωμί" του Μίνο Ραϊόλα για να εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια για τον ταλαντούχο άσο.

Ο μάνατζερ του Γάλλου άσου υποστήριξε με δηλώσεις του πως ο Πογκμπά είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ηλικία του ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν πολλά μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για τον παίκτη.

"Για την ηλικία του, είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Αυτή την περίοδο, ο Πολ είναι σε συνεχή βελτίωση και έχει δυνατότητες για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να βελτιωθεί και να σκεφτεί το μέλλον", δήλωσε ο Ραϊόλα στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sport 24" και πρόσθεσε:

"Αν σκεφτούμε πως ο Ζλάταν (Ιμπραχίμοβιτς) βελτιώνεται ακόμα στα 32 του χρόνια, φανταστείτε πόσο μπορεί να αναπτυχθεί ο Πογκμπά και που μπορεί να φτάσει.

Γνωρίζω την αξία του, όπως και όλος ο κόσμος. Εάν θα τον πουλήσει η Γιουβέντους; Είναι δικό τους θέμα να αποφασίσουν αν θα τον δώσουν ή όχι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ