ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Πόλεμος" στα social media με τη φωτογραφία του Μπενατιά!

"Πόλεμος" στα social media με τη φωτογραφία του Μπενατιά!

Ο Μεντχί Μπενατιά ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον Μίραλεμ Πιάνιτς από την αναχώρηση της Γιουβέντους για την Αυστραλία και κατάφερε να αναβιώσει τα πάθη μεταξύ των οπαδών Ρόμα και Γιουβέντους. Διαβάστε τι έγραψε.

Τη σεζόν 2013-14 ήταν... πρωτευουσιάνοι παίζοντας με τη φανέλα της Ρόμα όμως εδώ και λίγο καιρό αναπνέουν αμφότεροι τον αέρα του Τορίνου, έχοντας πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους: από την Μπάγερν ο Μπενατιά και από τη Ρόμα ο Πιάνιτς.

Το γεγονός μάλιστα αυτό θέλησε να το τονίσει ο Μαροκινός σέντερ μπακ, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία που είναι μαζί με τον Βόσνιο μέσο κατά την αναχώρηση των "μπιανκονέρι" για Αυστραλία και έγραψε χαρακτηριστικά: "Με τον αδερφό μου Πιάνιτς όπως τον παλιό καιρό".

"Πόλεμος" στα social media με τη φωτογραφία του Μπενατιά!

Το σχόλιο αυτό ήταν σίγουρα καλοπροαίρετο από την πλευρά του Μπενατιά που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πιάνιτς, όμως κατάφερε να "ξυπνήσει" άγρια πάθη, με οπαδούς της Γιουβέντους να τους αποθεώνουν στα social media και εκείνους της Ρόμα να εξαπολύουν φραστική επίθεση στος άλλοτε άσους της ομάδας τους.

Avec le Frero @miralem_pjanic comme au bon vieux temps...

A photo posted by Medhi Benatia (@m.benatia5) on

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ