ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πλατινί: "Γιουβέντους, άλλο Ιταλία κι άλλο Ευρώπη"

Πλατινί: "Γιουβέντους, άλλο Ιταλία κι άλλο Ευρώπη"
Πλατινί

Ο Μισέλ Πλατινί δήλωσε πως η Γιουβέντους αναδείχτηκε άξια πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση, για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορεί η Γιουβέντους να κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και να μην έχει γνωρίσει καμία ήττα μία αγωνιστική πριν το τέλος, αλλά δύσκολα θα κάνει αμέσως καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η άποψη του Μισέλ Πλατινί, προέδρου της Uefa και πρώην παίκτη των "μπιανκονέρι".

Το επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ υψηλό και ο Πλατινί θεωρεί πως αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους δεν είναι έτοιμη, καθώς χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί.

"Ως πρόεδρος της Uefa είμαι ουδέτερος, αλλά η καρδιά μου χτυπάει για τη Γιούβε και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς. Το άξιζαν και τους συγχαίρω" είπε αρχικά στη "Gazzetta dello Sport" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια προσέθεσε:

"Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ; Είναι εντελώς διαφορετικό να κατακτάς ένα πρωτάθλημα από το να παίρνεις ένα τρόπαιο στην Ευρώπη. Ειλικρινά δε νομίζω πως η Γιούβε μπορεί να κατακτήσει κάτι αμέσως, θα πρέπει να βελτιωθεί. Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα φέτος γι' αυτούς, επειδή είχαν μόνο το πρωτάθλημα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ