ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πλατινι: "Έχει λείψει από την Ευρώπη η Γιουβέντους"

Πλατινι: "Έχει λείψει από την Ευρώπη η Γιουβέντους"
Πλατινί

Ο Μισέλ Πλατινί με δηλώσεις του στάθηκε στην επικείμενη επάνοδο της Γιουβέντους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Αντρέα Πίρλο. Διαβάστε τα λεγόμενά του.

Στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν η Γιουβέντους.

Η "Γηραιά Κυρία" τις τελευταίες δύο σεζόν δε συμμετείχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά την επόμενη σεζόν θα δώσει το παρών.

Ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο θα επιστρέψει γενικότερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς φέτος οι "μπιανκονέρι" δεν έπαιξαν ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για την επιστροφή τους μίλησε ο πρώην παίκτης τους και νυν πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είπε στην "Gazzetta dello Sport": "Η Γιουβέντους έχει λείψει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχουν λείψει και αυτές από εκείνη".

Ακόμη, ο Πλατινί έκανε ένα σύντομο σχόλιο και για τον Αντρέα Πίρλο, τον οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για τη φετινή σεζόν της Γιουβέντους: "Η Γιούβε είναι πολύ πιο δυνατή σε κάθε τομέα φέτος, αλλά ο Πίρλο οργανώνει τα πάντα".

Την άποψη του Πλανινί για τον Πίρλο συμμερίστηκε και ο Φράνκο Κολόμπα, προπονητής της Πάρμα, ο οποίος δήλωσε στο Sky Sports Italia: "Ο Πίρλο είναι ο επιπλέον άνθρωπός τους. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει τους γύρω του να βελτιωθούν. Νομίζω πως έχει κάνει τη διαφορά φέτος. Η Γιουβέντους είναι μία πολύ δυνατή ομάδα ψυχικά και είναι αρκετά καλή τόσο τεχνικά όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ