ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πήρε Κουαδράδο από Τσέλσι η Γιουβέντους

Πήρε Κουαδράδο από Τσέλσι η Γιουβέντους
Κουαρδάδο

Κάτοικος Τορίνο θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χουάν Κουαδράδο, καθώς η Γιουβέντους ανακοίνωσε εκ νέου τον δανεισμό του για τρία χρόνια. 5εκ. ευρώ για κάθε χρόνο θα παίρνει η Τσέλσι.

Την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, με μορφή δανεισμού για τρία χρόνια, ανακοίνωσε η Γιουβέντους. Ο διεθνής Κολομβιανός θα συνεχίσει να φορά τα "μπιανκονέρι", καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας", επίσης ως δανεικός από την Τσέλσι.

Η συμφωνία που έχει υπογραφεί από τις δύο πλευρές αναφέρει ότι ο πρώην άσσος της Φιορεντίνα θα παραμείνει δανεικός στην ομάδα του Τορίνο για τρία χρόνια, με τους Πρωταθλητές Ιταλίας να καταβάλλουν 5.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του δανεισμού.

Η Γιουβέντους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του παίκτη, εντός της τριετίας, δίνοντας 25.000.000 ευρώ στους Λονδρέζους.

Το ποσό αυτό ωστόσο ίσως αναγκαστεί να το δώσει, καθώς υπάρχει όρος αν ο 28χρονος εξτρέμ συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών (ο οποίος ωστόσο δεν αναφέρεται στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η πλευρά των Ιταλών) η Γιουβέντους αν θέλει να τον κρατήσει πρέπει να δώσει τα 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ