ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Όχι" σε σούπερ πρόταση της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

"Όχι" σε σούπερ πρόταση της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε σούπερ πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά όμως οι Τορινέζοι έκλεισαν την πόρτα στους Καταλανούς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Είναι γνωστό πως ο Πολ Πογκμπά αποτελεί "μήλον της Έριδος" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη που έκανε κίνηση για τον πάρει από τη Γιουβέντους.

Όπως αποκαλύπτει η τορινέζικη "Tuttosport" (πολύ έγκυρη σε θέματα που αφορούν τη Γιουβέντους), η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι η FIFA της έχει επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 και επιχείρησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με πρωταγωνιστή τον Πογκμπά.

Συγκεκριμένα κατέθεσε αστρονομική πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ για τον Γάλλο διεθνή μέσο (με ένα μέρος των χρημάτων να δίνεται μετρητά στους Τορινέζους), με την "βέκια σινιόρα" από την πλευρά της να φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στο συγκεκριμένο ποσό.

"Όχι" σε σούπερ πρόταση της Μπαρτσελόνα για Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά έχασε τον πρώτο ημιτελικό Champions League με τη Ρεάλ λόγω τραυματισμού, όμως όλα δέιχνουν πως θα δηλώσει "παρών" στη ρεβάνς της Μαδρίτης την ερχόμενη Τετάρτη (13/5)

Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει πως με την στάση της αυτή η τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τον Πογκμπά με ποσό κάτω των 100.000.000 ευρώ που τον έχει αξιολογήσει (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019) ενώ κρατάει "ζεστούς" στην κούρσα της απόκτησής του και τους άλλους τρεις σπουδαίους μνηστήρες: Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι...

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ