ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Oσβάλντο: "Έρχομαι στην πιο μεγάλη ομάδα της Ιταλίας"

Oσβάλντο: "Έρχομαι στην πιο μεγάλη ομάδα της Ιταλίας"

O Πάμπλο Οσβάλντο τόνισε πως θέλει να ευχαριστηθεί την παρουσία του στη Γιουβέντους ενώ παραδέχτηκε ότι του έλειψε η Serie A τους τελευταίους μήνες που ήταν στην Αγγλία. Τι είπε για την πρώην ομάδα του, Ρόμα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, έγιναν όλα βιαστικά και ακόμα δεν το πιστεύω. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Γιούβε ήμουν ευτυχισμένος. Όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή κάθησα σε μία καρέκλα και δεν το πίστευα.

Μου έλειψε το ιταλικό ποδόσφαιρο αυτούς τους μήνες. Στην αρχή όταν πήγα στην Premier League ήμουν χαρούμενος για την αγγλική μου εμπειρία αλλά έπειτα κατάλαβα ότι μου έλειπε η Serie A", τόνισε ο Ιταλοαργεντινός φορ στο επίσημο κανάλι των "μπιανκονέρι", και πρόσθεσε:

"Θέλω να απολαύσω αυτή τη στιγμή επειδή έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας στη χρονιά που υπάρχει Μουντιάλ. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πάω στη Βραζιλία και να μείνω πάρα πολλά χρόνια εδώ.

Η Γιουβέντους ως αντίπαλος είναι καταστροφική, τώρα ελπίζω να απολαύσω την παρουσία μου εδώ. Η Ρόμα μπορεί να είναι η αντίπαλός μας για το σκουντέτο αλλά τώρα θέλω να απολαύσω αυτή την προσωπική στιγμή.

Είναι όνειρο το να βρίσκεσαι στη Γιούβε. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα. Αν θα υπάρχει συναγωνισμός στην επιθετική γραμμή.

Με τον Γιορέντε γνωριζόμαστε, είναι ένας άξιος παίκτης. Ελπίζω να χαρίσω πάρα πολλές συγκινήσεις στους οπαδούς της Γιούβε".

Σημειώνεται πως οι πρωταθλητές Ιταλίας απέκτησαν τον Οσβάλντο με τη μορφή δανεισμού από την Σαουθάμπτον έναντι 400.000 ευρώ ενώ υπάρχει όρος αγοράς, που τους επιτρέπει να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 19.000.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές στο διεθνή χώρο στο Sport24.gr

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ