ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ονειρεύονται Ιμπραχίμοβιτς (και) στη Γιουβέντους!

Ονειρεύονται Ιμπραχίμοβιτς (και) στη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Γιορέντε και διαπραγματεύεται την πώληση των Τζάτζα και Κομάν, με ιταλική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει πως οι τελευταίες εξελίξεις επαναφέρουν στο προσκήνιο τον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε το story.

Το καλοκαίρι του 2015 είναι αναμφισβήτητα αυτό των μεγάλων αλλαγών για τη Γιουβέντους. Τρεις από τους στυλοβάτες των Τορινέζων τα τελευταία χρόνια, οι Τέβες, Πίρλο και Βιδάλ, αποτελούν ήδη παρελθόν, ο Φερνάντο Γιορέντε ανακοινώνεται εντός της ημέρας από τη Σεβίλλη ενώ η φιναλίστ του Champions League είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση των Τζάτζα και Κομάν.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική "Sportmediaset", σε περίπτωση που ολοκληρωθούν όλες αυτές οι πωλήσεις οι "μπιανκονέρι" δεν θα περιοριστούν μόνο στην προσθήκη του Κουαδράδο αλλά θα επιχειρήσουν να "χτυπήσουν" και επιθετικό, με τον απώτερο στόχο τους να ακούει στο όνομα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα με μεγάλη επιτυχία από το 2004 μέχρι το 2006 και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλέγκρι, από το 2010 μέχρι το 2012 στη Μίλαν.

Ονειρεύονται Ιμπραχίμοβιτς (και) στη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους ήταν η πρώτη ομάδα για την οποία έπαιξε στη Serie A ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, πριν φορέσει στη συνέχεια τις φανέλες των Ίντερ και Μίλαν

Τότε οι σχέσεις τους δοκιμάστηκαν αρκετές φορές με πιο χαρακτηριστικό έναν καυγά τους στα αποδυτήρια του "Emirates" κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Champions League με την Άρσεναλ, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πάντως ότι τώρα ο προπονητής τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ