ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι επιθετικοί της Γιουβέντους σε... κρίση!

Οι επιθετικοί της Γιουβέντους σε... κρίση!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει ήδη έναν μεγάλο πονοκέφαλο καθώς -με εξαίρεση τον Τέβες- η Γιουβέντους έχει πάρει μόνο ένα γκολ φέτος από την επιθετική της γραμμή. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (7 για τη Serie A και 2 για το Champions League), η Γιουβέντους έχει ένα καθόλα αξιόλογο απολογισμό, καθώς τα 16 γκολ υποδεικνύουν πως σκοράρει σχεδόν δύο τέρματα σε κάθε ματς.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι ότι αν αφαιρεθεί από την εξίσωση ο Κάρλος Τέβες που μετράει ήδη 8 τέρματα (το 50% δηλαδή των γκολ της "βέκια σινιόρα), οι υπόλοιποι επιθετικοί της Γιουβέντους έχουν βρει όλοι μαζί μόνο μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα .

Αυτό το κατάφερε ο Άλβαρο Μοράτα που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα για την 5η αγωνιστική, ενώ οι Φερνάντο Γιορέντε, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο και Κινγσκλέ Κομάν δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα.

Οι επιθετικοί της Γιουβέντους σε... κρίση!

Ο Τζοβίνκο πέρασε στο ματς με τη Σασουόλο ως αλλαγή στο 83ο λεπτό αντί του Πίρλο, δεν μπόρεσε πάντως να αποτρέψει την πρώτη απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους στη φετινή Serie A

Και αν οι δύο τελευταίοι έχουν αφήσει καλά δείγματα γραφής στο χρόνο συμμετοχής που τους αναλογεί (ειδικά ο Κομάν έχει δώσει πολλλές υποσχέσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι έκλεισε τα 18 του μόλις τον περασμένο Ιούνιο), δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για τον Γιορέντε.

Ο "βασιλιάς λιοντάρι" μόνο... λιοντάρι δεν είναι τη φετινή σεζόν όπου δείχνει να έχει χάσει τη σπιρτάδα και την έκρηξή του και πολλοί θεωρούν πως αν συνεχίσει έτσι πολύ σύντομα θα χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον συμπατριώτη του Μοράτα.

Χαρακτηριστικό της αφλογιστίας του Γιορέντε (έγινε αλλαγή στο 67' από τον Κομάν στο ματς του Σαββάτου) είναι πως το τελευταιό του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα σημειώθηκε στις 28 Απριλίου με αντίπαλο τη Σασουόλο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ