ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Μπαλοτέλι προτάθηκε (και) στη Γιουβέντους

Ο Μπαλοτέλι προτάθηκε (και) στη Γιουβέντους

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει χάσει τη θέση του στη Λίβερπουλ και ο μάνατζέρ του τον πρότεινε ακόμα και στη Γιουβέντους. Η αντίδραση της "βέκια σινιόρα" και το σχόλιο του Αλέγκρι για τον "Super Mario".

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Tuttosport", ο Μίνο Ραϊόλα χτύπησε την πόρτα της Γιουβέντους προτείνοντάς την να πάρει δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες τον Μάριο Μπαλοτέλι, βλέποντας πως το μέλλον του στη Λίβερπουλ είναι δυσοίωνο.

Ο Ιταλός στράικερ υπέγραψε το καλοκαίρι πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να μετακομίσει στο Νησί όμως μέχρι στιγμής παραμένει στο απόλυτο μηδέν (άσφαιρος στην Premier League και από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος) και στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στη Σάντερλαντ έμεινε στον πάγκο και μπήκε στο 67' αντί του Μπορίνι.

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε και ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την εκτός έδρας δοκιμασία της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντάει:

"Δούλεψα μαζί του και είχε μία καλή σεζόν με μένα. Ο Μάριο έχει χτίσει μία προσωπικότητα εκτός ποδοσφαίρου που τραβάει περισσότερο την προσοχή σε σχέση με αυτά που κάνει εντός γηπέδου.

Έχει εξαιρετικές αρετές αλλά πρέπει να τις δείχνει. Μόνο ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του κάνοντας θυσίες, διαφορετικά θα χάσει το δρόμο του.

Εάν θα ήθελα να έχω ξανά τον Μπαλοτέλι στην ομάδα μου; Πάντα μου άρεσε να έχω ταλαντούχους παίκτες, αλλά χρειάζεται να ξαναγίνει σημαντικός για τη Λίβερπουλ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της "Tuttosport", οι παράγοντες της Γιουβέντους δεν έδειξαν και τόσο ενθουσιασμένοι στην πρόταση του Ραϊόλα για τον εξάμηνο δανεισμό του Μπαλοτέλι.

Το πρωτοσέλιδο της Tuttosport αναφορικά με τη Γιουβέντους και τον Μπαλοτέλι:

Ο Μπαλοτέλι προτάθηκε (και) στη Γιουβέντους

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου από το Sport24.gr

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ