ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Να μην ασχολούνται με την διαιτησία"

Ντιμπάλα: "Να μην ασχολούνται με την διαιτησία"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ξέσπασε εναντίον εκείνων που φωνάζουν συνεχώς για την διαιτησία και ζητά να ενισχύσουν τις ομάδες και να μην ασχολούνται μόνιμα με την "σφυρίχτρα". Τι ανέφερε για το μέλλον του.

Η Μίλαν διαμαρτύρεται για την διαιτησία του ντέρμπι με τη Γιουβέντους, επειδή έχασε με πέναλτι για χέρι του Ντε Σίλιο στο 95' και ο Πάουλο Ντιμπάλα ξέσπασε εναντίον εκείνων που φωνάζουν συνεχώς για την διαιτησία στη Serie A. Ο Αργεντίνος έδωσε τη νίκη στους "μπιανκονέρι" και στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ματς δεν... χαρίστηκε στους αντιπάλους της ομάδας του.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες των "ροσονέρι", τόνισε: "Τι να πω εγώ; Τόσα χρόνια φωνάζουν και διαμαρτύρονται εναντίον μας. Κατά τη γνώμη μου, αφού βλέπουν ότι δεν αποδίδει, θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο για να ενισχυθούν. Όχι μόνο η Μίλαν αλλά όποια ομάδα φωνάζει. Να μην ασχολούνται με τον διαιτητή, γιατί μπορούμε να ασχοληθούμε κι εμείς.

Είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε γκρίνιες, αλλά κανείς δεν μιλάει για όλες τις φάσεις. Κανείς δεν θα πει ότι σήμερα ο Ζαπάτα μού έκανε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, κανείς δεν θα μιλήσει για το γκολ, όπως κανείς δεν είπε ότι στο Ούντινε υπάρχουν δύο πέναλτι υπέρ μας, αλλά δεν πήραμε κανένα. Εμείς δεν το κάνουμε ποτέ θέμα γιατί κοιτάμε την απόδοση μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Για το συμβόλαιό του, ανέφερε: "Είμαι ήρεμος. Έχω δώσει τον λόγο μου στη διοίκηση και θέλω να ανανεώσω. Συμφωνούμε και μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων θα υπάρξουν ανακοινώσεις".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ