ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Καλοδεχούμενος ο Γιόβετιτς"

Μπουφόν: "Καλοδεχούμενος ο Γιόβετιτς"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τους υποψήφιους στόχους της Γιουβέντους, Γιόβετιτς και Ογκμπόνα, ενώ σχολίασε και τα σενάρια περί πώλησης του Κλαούντιο Μαρκίζιο.

"Ο Γιόβετιτς, όπως όλοι οι άλλοι παίκτες που μπορούν να έρθουν για να βελτιώσουν τη Γιουβέντους, είναι καλοδεχούμενος", δήλωσε ο γκολκίπερ της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, για να προσθέσει:

"Ο Ογκμπόνα από την άλλη, είναι ένα έξυπνο παιδί, εξαιρετικό, και ένας ποδοσφαιριστής πολύ δυνατός με μεγάλες προοπτικές, ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που έχει δείξει ως τώρα. Ακόμα είναι νέος, όταν ωριμάσει θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Εθνική Ιταλίας".

Με δεδομένο πως η Φιορεντίνα αξιώνει 30 εκ.ευρώ για τον Γιόβετιτς και η Τορίνο περίπου τα μισά για τον Ογκμπόνα, πολλοί θεωρούν πως η Γιουβέντους θα προχωρήσει στην πώληση του Μαρκίζιο για να εξοικονομήσει χρήματα και να κάνει τις δύο αυτές μεταγραφές, με τον Μπουφόν να υπογραμμίζει:

"Έχω διαβάσει πως υπάρχουν προσφορές για τον Μαρκίζιο, όμως οι σύλλογοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν προτάσεις για παίκτες της Γιουβέντους.

Ο Κλαούντιο είναι σπουδαίος παίκτης και μου φαίνεται φυσιολογικό να υπάρχουν ομάδες που θέλουν έναν παίκτη της κλάσης του. Δεν ξέρω αν ο σύλλογος θα πουλήσει κάποιον ή όχι, αλλά έχουμε έναν πολύ ικανό και φιλόδοξο πρόεδρο και ένα τιμ που θα θέλει σίγουρα να βελτιώσει το ρόστερ, οπότε δεν φοβάμαι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ