ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Αθάνατος ο Τότι, ικανή για πρωτάθλημα η Ρόμα"

Μπουφόν: "Αθάνατος ο Τότι, ικανή για πρωτάθλημα η Ρόμα"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έπλεξε το εγκώμιο των Φραντσέσκο Τότι και Ρούντι Γκαρσία ενώ τόνισε πως η Γιουβέντους υπολογίζει τόσο τη Νάπολι όσο και τη Ρόμα στην κούρσα για τον φετινό σκουντέτο.

"Φοβόμαστε σίγουρα και τη Ρόμα και τη Νάπολι ενώ εγώ ειλικρινά βλέπω με προσοχή και την Ίντερ. Δεν θα λείψουν οι αντίπαλοι για τη Γιουβέντους μέχρι το τέλος.

Έχουμε επίγνωση και για αυτό προσπαθούμε να πατήσουμε το πόδι στην επιτάχυνση για να ξαναπατήσουμε κορυφή και να δημιουργήσουμε μία απόσταση από τις άλλες ομάδες.

Ρόμα και Νάπολι έχουν πραγματοποιήσει έξοχο ξεκίνημα", τόνισε ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, από το Κοβερτσάνο που προετοιμάζεται με την Εθνική Ιταλίας ενόψει του αγώνα με τη Δανία, και πρόσθεσε:

"Είδα τη Ρόμα για πρώτη φορά κόντρα στην Ίντερ. Ήταν εντυπωσιακή και βλέποντάς την μου μεταδόθηκαν όμορφα συναισθήματα. Είναι μία ομάδα σε μεγάλη φόρμα που έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση. Ο Γκαρσία πρέπει να είναι σπουδαίος τεχνικός".

Μπουφόν: "Αθάνατος ο Τότι, ικανή για πρωτάθλημα η Ρόμα"

Όσον αφορά δε στο θέμα που συζητάει πλέον όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στη γειτονική χώρα, για αν πρέπει να επιστρέψει στην "σκουάντρα ατζούρα" ο Φραντσέσκο Τότι βάσει των εξαιρετικών του εμφανίσεων από το ξεκίνημα της σεζόν, είπε:

"Ο Τότι είναι αθάνατος από πολλές παραμέτρους. Στην κατάσταση που είναι τώρα και με τα χαρίσματα που έχει, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Είμαστε πάντως στον Οκτώβριο, απομένουν 8-9 μήνες για το Μουντιάλ. Εάν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, ουδείς θα έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα τελικά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ