ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μένει στην Γιουβέντους ο Κόντε

Μένει στην Γιουβέντους ο Κόντε

Στον πάγκο της "Μεγάλης Κυρίας" θα συνεχίσει να κάθεται ο Αντόνιο Κόντε, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μπέπε Μαρότα.

Ο Αντόνιο Κόντε οδήγησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Γιουβέντους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως παρόλα αυτά υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του.

Αυτές τις αμφιβολίες λοιπόν, τις έδιωξε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της "Γιούβε", Μπέπε Μαρότα.

"Επιθυμία μας είναι να μείνει ο Κόντε, αφού έχει την δίψα για νίκη, που ταιριάζει στην ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο Μαρότα και θυμήθηκε το παρελθόν:

"Όλα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα πλάνου. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Ξεκινήσαμε μια ανανέωση με τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι και παρέμειναν στην ομάδα μονάχα τέσσερις από την παλιά φουρνιά.

Φαινόταν πολύ δύσκολο να νικήσεις αμέσως, όμως όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Γιουβέντους, είναι πραγματικά εξαιρετικά".

Τέλος σχετικά με τη συνάντηση του Κόντε με τη διοίκηση, ο γενικός διευθυντής της "Μεγάλης Κυρίας" ξεκαθάρισε: "Όταν ο Κόντε λέει ότι χρειάζεται να συναντηθεί με τη διοίκηση, αυτό γίνεται για να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά για να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη.

Πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στις οικονομικές μας δυνατότητες και τις ανάγκες της ομάδας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ