ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Είδωλά μου ο Μαλντίνι και ο Κόμπι"

Κιελίνι: "Είδωλά μου ο Μαλντίνι και ο Κόμπι"
INTIME SPORTS

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει μπασκετμπολίστας αλλά έκανε πίσω λόγω... ύψους ενώ χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό του που κλείνει 10 χρόνια καριέρας στη Γιουβέντους.

"Ως παιδί ήθελα να παίζω μπάσκετ και το έκανα συχνά με τους συμμαθητές μου αλλά ήμουν πολύ κοντός για να συνεχίσω.

Ευτυχώς άρχισα τότε να παίζω ποδόσφαιρο", δήλωσε ο 30χρονος σέντερ μπακ της Γιουβέντους ενόψει της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2016 (16/11, 21:45), και συμπλήρωσε:

"Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ο ήρωάς μου στο μπάσκετ ενώ στο ποδόσφαιρο μεγάλωσα βλέποντας το είδωλό μου, Πάολο Μαλντίνι".

Όσον αφορά στην πορεία που έχει διανύσει μέχρι στιγμής στα γήπεδα, ο υψηλόσωμος αμυντικός έκανε ξεχωριστή αναφορά σε όλες τις ομάδες των οποίων έχει φορέσει τη φανέλα παίζοντας ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

"Το Λιβόρνο είναι η πόλη που μεγάλωσα οπότε έχω τις περισσότερες αναμνήσεις εκεί από την ομάδα. Ήμουν πολύ νέος εκείνη την εποχή.

Κιελίνι: "Είδωλά μου ο Μαλντίνι και ο Κόμπι"
INTIME SPORTS

Τζόρτζιο Κιελίνι vs Κώστας Μήτρογλου στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League

Η Φιορεντίνα αντιπροσώπευσε μία σημαντική χρονιά στην εξέλιξή μου, καθώς για πρώτη φορά άφησα το σπίτι μου και έκανα τόσους πολλούς φίλους.

Το Τορίνο έχει γίνει η πόλη μου εδώ και 10 χρόνια. Λατρεύω τα πάντα, από το σύλλογο μέχρι τους οπαδούς. Το να παίζεις στην εθνική Ιταλίας είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει να παίζει ποδόσφαιρο, οπότε καταλαβαίνω ότι είμαι τυχερός.

Εάν δεν τα είχα καταφέρει πάντως ως ποδοσφαιριστής, πιστεύω ότι θα είχα σπουδάσει ιατρική".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ