ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ετοιμασίες εχθρικής υποδοχής για Ιγκουαΐν στη Νάπολη

Juventus's Gonzalo Higuain celebrates after team mate Miralem Pjanic scored his side's first goal during the Champions League Group H soccer match between  Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Juventus's Gonzalo Higuain celebrates after team mate Miralem Pjanic scored his side's first goal during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν επιστρέφει ως αντίπαλος στο "San Paolo" και οι οπαδοί της Νάπολι ετοιμάζουν εχθρική υποδοχή στον Αργεντινό επιθετικό της Γιουβέντους. Το επίμαχο πανό, η άγνοια του Σάρι και το προαίσθημα του Φεράρα. (φωτογραφία)

Η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 21:45 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Serie A, κι ο Αργεντινός επιθετικός της "Γηραιάς Κυρίας", Γκονσάλο Ιγκουαΐν, επιστρέφει στο "San Paolo" ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας.

Η υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι "παρτενοπέι" οπαδοί, ως επί το πλείστον εχθρική. Άλλωστε, δεν μπορούν να του συγχωρήσουν το γεγονός ότι από το καλοκαίρι φορά τη φανέλα της μισητής - γι' αυτούς - αντιπάλου.

Ένα πανό κυκλοφορεί στην πόλη του ιταλικού Νότου κι έχει γίνει viral στα social media της γειτονικής χώρας . "Στο Ούντινε τι ηθοποιός!! Και σήμερα υπηρέτης του συστήματος. Είσαι σάπιος, βρώμικος και ύπουλος", αναφέρεται στο αναγραφόμενο μήνυμα.

Ετοιμασίες εχθρικής υποδοχής για Ιγκουαΐν στη Νάπολη

Το πανό αφαιρέθηκε, αλλά ακόμη είναι άγνωστο εάν θα αναρτηθεί στο "San Paolo" κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. "Δεν ξέρω πώς θα τον υποδεχθούν. Οι οπαδοί της Νάπολι είναι γενναιόδωροι. Νιώθουν, ωστόσο, θυμό σε περίπτωση προδοσίας. Ο Ιγκουαΐν έγραψε ιστορία στη Νάπολι με τα γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν. Πιστεύω ότι οι οπαδοί θα του το αναγνωρίσουν", υποστήριξε ο τεχνικός των "παρτενοπέι", Μαουρίτσιο Σάρι.

Οι πρώην παίκτης των δύο ομάδων, Τσίρο Φεράρα, ωστόσο, επιμένει ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη για τον Αργεντινό φορ: "Περιμένω κάτι ανάμεσα σε αδιαφορία κι αποδοκιμασίες για τον Ιγκουαΐν. Ελπίζω τελικά να επικρατήσει η ποδοσφαιρική παιδεία κι ο σεβασμός. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Ιγκουαΐν, αλλά νομίζω ότι δεν θα τρομάξει ή εκνευριστεί από την εχθρική ατμόσφαιρα. Έτσι κι αλλιώς, έχει σκοράρει απέναντι στη Νάπολι με τη φανέλα της Γιουβέντους. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι έχει μεγάλο κίνητρο", υποστήριξε ο πρώτος.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς του πρώτου γύρου (Γιουβέντους - Νάπολι) στο οποίο είχε σκοράρει ο Ιγκουαΐν:

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ