ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άλλαξε όνομα το γήπεδο της Γιουβέντους

Άλλαξε όνομα το γήπεδο της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως απ' την 1η Ιουλίου το "Juventus Stadium" μετονομάζεται σε "Allianz Stadium", με τη συμφωνία μεταξύ των "μπιανκονέρι" και της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας να έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται η Γιουβέντους, καθώς ανακοίνωσε πως απ' την 1η Ιουλίου το "Juventus Stadium" μετονομάζεται σε "Allianz Stadium", ύστερα απ' τη συμφωνία με τη γερμανική ασφαλιστική εταιρεία. Το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Έτσι, "Juventus Stadium" προστίθεται στην μακρά λίστα των γηπέδων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την "Allianz", με σημαντικότερο όλων την "Allianz Arena" της Μπάγερν Μονάχου. Υπάρχουν επίσης το "Allianz Stadium" στο Σίδνεϊ, το "Allianz Park" στο Λονδίνο, το "Allianz Riviera" της Νις, το"Allianz Parque" στο Σάο Πάολο, καθώς και το "Allianz Stadion" στη Βιέννη.

Το "Juventus Stadium" άνοιξε τις πύλες του στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011 με χωρητικότητα 41.500 θέσεων. Οι 4.000 εξ αυτών αφορούν VIP ανέσεις, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν 10 καταστήματα "Juventus Stores", καθώς και πάρκινγκ χωρητικότητας 4.000 αυτοκινήτων. Είναι ανοιχτό καθημερινά, έχοντας φιλοξενήσει περισσότερους από 883.000 επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 99 απ' τους 114 αγώνες που έχει δώσει αυτά τα έξι χρόνια στη Serie A ήταν sold out!

H ανακοίνωση των "μπιανκονέρι":

Photo Credits: Twitter Juventus FC

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ