ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Δεν σεβάστηκαν τους παίκτες μου"

Αλέγκρι: "Δεν σεβάστηκαν τους παίκτες μου"

Τη δυσαρέσκειά του για τον διαιτητικό ντόρο που προκάλεσε το ντέρμπι με τη Ρόμα εξέφρασε ο Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποιός τάχτηκε κατά της χρήσης της τεχνολογίας.

Οι άνθρωποι της Ρόμα έκαναν έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Γιουβέντους και κάποιοι "ουδέτεροι" έκαναν λόγο για την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί περισσότερο η τεχνολογία για τις ανάγκες του ποδοσφαίρου, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μη συμφωνεί όμως.

Με δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (10/10) ο τεχνικός της Γιουβέντους πήρε θέση κατά της χρήσης της τεχνολογίας όσον αφορά στις επίμαχες φάσεις την ώρα του αγώνα και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες της Γιουβέντους που πάλεψαν μέχρι τέλους μέσα στο γήπεδο.

"Είμαι αντίθετος με τη χρήση τεχνολογίας για να παίρνουμε αποφάσεις για αμφισβητούμενες φάσεις. Είναι κάτι το σουρεάλ, αυτός που πρέπει να παίρνει τις τελικές αποφάσεις πρέπει να είναι ο άνθρωπος και όχι η μηχανή.

Η τεχνολογία καθυστερεί τη δράση, μία εικόνα δεν μπορεί να είναι ποτέ όπως η πραγματικότητα. Η χρήση της τεχνολογίας μπορεί να βοηθήσει μόνο στα οφσάιντ, πουθενά αλλού.

Αλέγκρι: "Δεν σεβάστηκαν τους παίκτες μου"

Πέντε ημέρες μετά το Γιουβέντους-Ρόμα, είμαι εκτός των άλλων πολύ δυσαρεστημένος επειδή υπήρχε ελάχιστος σεβασμός απέναντι στους 26 παίκτες μου που κατέβηκαν στο γήπεδο.

Στους παίκτες μου που έδωσαν ζωή σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όπου υπήρχε αγωνιστικότητα, μεγάλη ένταση και και μέχρι το τέλος μία μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη

Επικεντρώθηκαν όλοι όμως στις διαιτητικές αποφάσεις που μέχρι και σήμερα, πέντε ημέρες μετά, αυτός που χειρίζεται την τεχνολογία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν ήταν πέναλτι ή όχι, εάν υπήρχε οφσάιντ ή όχι", σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γιούβε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ