ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αγώνα με τον αγώνα αυξάνεται η τιμή του Γκολόβιν

Russia's Aleksandr Golovin during a friendly soccer match between Russia and Turkey at the VEB Arena stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 5, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Russia's Aleksandr Golovin during a friendly soccer match between Russia and Turkey at the VEB Arena stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 5, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανεβάζει συνεχώς την τιμή του Αλεκσάντρ Γκολόβιν την ώρα που Γιουβέντους, Άρσεναλ και Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Είναι ένας από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας που έχουν ξεχωρίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να βάλει αρκετά χρήματα στο ταμείο της για να τον παραχωρήσει. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι απαιτήσεις της που καταγράφονται στον ιταλικό και τον αγγλικό Τύπο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 22χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο των Γιουβέντους, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Οι τρεις ομάδες έχουν προσεγγίσει τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και της ρωσικής ομάδας. Ο Γκολόβιν φέρεται να ζητά ένα συμβόλαιο τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως κάτι το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα για καμία από τις τρεις ομάδες.

Αντίθετα, οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυξάνονται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ακόμα και στο χθεσινό ματς (25/6) με την Ουρουγουάη στο οποίο δεν έπαιξε, οι απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας αυξήθηκαν κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της "Gazzetta Dello Sport". Σε αυτό τονίζεται ότι η Γιουβέντους ανέβασε την προσφορά της από τα 15 εκατομμύρια ευρώ στα 19 βάζοντας επιπλέον και κάποια μπόνους, ωστόσο την ίδια ώρα η ΤΣΣΚΑ αύξησε τις απαιτήσεις της από τα 25 στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν ο Αλεκσάντερ Γκολόβιν θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι και μένει να δούμε ποια ομάδα θα αποδειχτεί καλύτερη στις διαπραγματεύσεις.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ