ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αγόρασε τον Ντόουγκλας Κόστα η Γιουβέντους δίνοντας 40 εκατ. ευρώ

Juventus' Douglas Costa, left, celebrates with Miralem Pjanic after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ντόουγκλας Κόστα, Πιάνιτς (AP Photo/Antonio Calanni) AP IMAGES/AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ντόουγκλας Κόστα από την Μπάγερν και έκανε δικό της τον διεθνή επιθετικό έως το καλοκαίρι του 2022.

Μετά από ένα χρόνο στην Γιουβέντους οι πρωταθλητές Ιταλίας ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς που είχαν για την απόκτηση του Ντόουγκλας Κόστα από την Μπάγερν Μονάχου καταβάλλοντας τα 40 εκατ. ευρώ της ρήτρας.

Από τα μέσα της σεζόν και με βάση την απόδοση του Κόστα ήταν δεδομένο πως ο ιταλικός σύλλογος θα ενεργοποιούσε την οψιόν και θα διατηρούσε στις τάξεις του τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους που ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης τη συμφωνία για την απόκτηση του Ντόουγκλας Κόστα ανέφερε:

"Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι άσκησε το δικαίωμα της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Ντόουγκλας Κόστα από την Μπάγερν Μονάχου αντί 40 εκατ. ευρώ που θα πληρωθούν σε δυο χρόνια. Ενώ συμφωνήθηκε μια επιπρόσθετη αμοιβή 1 εκατ. ευρώ για την Μπάγερν. Η Γιουβέντους υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ