ΕΘΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Γκουλής

Παρελθόν ο Γκουλής
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού, ο Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Νέος τεχνικός ο Μάρκος Δήμος

Χώρισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι δρόμοι του Νίκου Γκουλή και του Εθνικού. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" για προσωπικούς λόγους υπέβαλε την παραίτησή του από την ομάδα, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Πηρούνια.

Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης προπόνησε κανονικά τους παίκτες και μετά το τέλος του προγράμματος τους αποχαιρέτησε. Αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα είναι ο Μάρκος Δήμος, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν βοηθός του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Πηρούνιας έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Γκουλή Νικόλαου, σεβόμενος τους προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που του προέβαλλε. Η εκτίμηση στις ικανότητες του και η φιλία που τους συνδέει είναι απεριόριστη.

Προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Μάρκος Δήμος, ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητή κατά τις περασμένες αγωνιστικές περιόδους της ομάδας, κάτοχος πτυχίου UEFA A.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων κ. Θαλής Τσιριμώκος, παράλληλα με τα καθήκοντά του αναλαμβάνει και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ
".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ