ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τζώρτζογλου: "Μπορεί να σταδιοδρομήσει στον ΠΑΟΚ ο Πελέ"

Τζώρτζογλου: "Μπορεί να σταδιοδρομήσει στον ΠΑΟΚ ο Πελέ"
INTIME SPORTS

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πελέ μίλησε ο εκ των μεγαλομέτοχων του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου. Τι είπε για Κουτσιανικούλη.

"Η παρουσία και το βιογραφικό του Πελέ νομίζω λένε πολλά. Εχει περάσει από Ιντερ άρα δεν μπορεί να μην είναι καλός παίκτης. Δεν έχω λεπτομέρειες, παρακολουθώ απλώς την υπόθεση.

Υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων και από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να παίξει άνετα.

Το συμβόλαιό του δεν το γνωρίζω αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τις 80.000 ευρώ", είπε αρχικά στο "Αθλητικό Metropolis".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αν ειπώθηκε από τους ανθρώπους του Εργοτέλη ότι εάν ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί για τον Πελέ ο παίκτης θα πάει στους "ερυθρολεύκους": "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Στο διοικητικό κομμάτι την ευθύνη πλέον την έχει η οικογένεια Παπουτσάκη. Αν κάτι τέτοιο ισχύει δεν είναι καλό για τον Εργοτέλη, εγώ δεν έχω καμία διοικητική ευθύνη σήμερα".

Για το θέμα Κουτσιανικούλη: "Εχει τελειώσει το θέμα Κουτσιανικούλη. Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής με μία μικρή καθυστέρηση. Ισως ο Κουτσιανικούλης έχει προβλήματα με άλλη ομάδα, αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ. Ηταν μία μεταγραφή που ξεπέρασε τα 2 εκ. ευρώ, αλλά δεν βγήκε. Περισσότερο φταίει ο παίκτης, ο οποίος είχε ταλέντο αλλά ίσως δεν είχε το ποδοσφαιρικό μυαλό. Ενδιαφέρθηκε τότε και ο Ολυμπιακός και ομάδες του εξωτερικού".

Λαμπράκης: "Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες"

Για το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Πελέ τοποθετήθηκε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Κρήτης, Σταύρος Λαμπράκης. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πελέ: "Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη όπως υπάρχει και από άλλες ομάδες. Έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα, έχει αποδώσεις εξαιρετικά και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον".

Για το πως ήρθε στον Εργοτέλη: "Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει χωρίς ομάδα για έξι μήνες, μας προτάθηκε, τον βάλαμε σε ένα φιλικό κόντρα στον Πλατανιά όπου τον είδαμε, εντυπωσιαστήκαμε και τον εντάξαμε στο δυναμικό μας. Από την τούρκικη ομάδα που ήταν πριν έφυγε λόγων οικονομικών διαμαχών, άργησε να βρει ομάδα και ήρθε στην Εργοτέλη. Θεωρώ πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολύ πιο μεγάλες ομάδες".

Για τους λόγους που ήρθε στον Εργοτέλη: "Ήρθε στον Εργοτέλη ναν αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά και το κλίμα εδώ είναι ιδανικό για αυτό. Έκανε 20 συμμετοχές στην Ιντερ του Μουρίνιο, έβαλε γκολ στο τελικό κυπέλλου Ιταλίας και ανταλλάχτηκε με τον Κουαρέσμα. Δουλεύει συνέχεια και θέλει να αναγεννηθεί δυναμικά".

Για το αν έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ: "Δε γνωρίζω εάν ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον παίκτη συστηματικά. Είναι θέμα της διοίκησης. Αν υπάρχει κάποια οφειλή από το θέμα Κουτσιανικούλη θα συμπεριλήφθει λογικά και αυτή στις όποιες διαπραγματεύσεις. Οι σχέσεις μας με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές".

Για τα χαρακτηριστικά του Πελέ: "Είναι παίκτης νικητής, ηγετική μορφή, με εξαιρετική μεταβίβαση και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο πως χτυπάει τη μπάλα που δείχνει ποιότητα. Επιπλέον έχει πολύ καλό σουτ και καλά στημένα. Ως χαρακτήρας είναι πολύ καλό παιδί, εργατικός και δε δημιουργεί προβλήματα".

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει: "Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ελλάδα και από εξωτερικό αλλά δεν υπάρχει καμία πρόταση. Είναι ακόμα νωρίς και πιστεύω πως θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον".

Για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή: "Έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Εργοτέλη. Αν ο Εργοτέλης τον θέλει για δύο χρόνια τον κρατάει. Θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε τον ποδοσφαιριστή να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του αλλά παράλληλα θέλουμε να βοηθηθούμε και εμείς οικονομικά. Είναι ικανοποιημένος για το ενδιαφέρον που υπάρχει και δουλεύει όλο και παραπάνω. Το πνεύμα του Εργοτέλη είναι γνωστό πως δε θέλει να σταθεί εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή".

Για την φετινή χρονιά του Εργοτέλη: "Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα με ένα θαυμάσιο ρόστερ. Είμαστε ικανοποιημένοι και παράλληλα θέλουμε να πάμε καλά και να βγάλουμε και νέους από τις ακαδημίες μας. Είναι εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος πως μπορεί να κάνει πολλά στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ