ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τρέχει να προλάβει την ΑΕΚ ο Λεάλ

Τρέχει να προλάβει την ΑΕΚ ο Λεάλ
INTIME SPORTS

Ο Λεάλ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του Εργοτέλη και την Παρασκευή (20/1) θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ. Επίσκεψη σε γυμνάσιο και λύκειο από τους παίκτες των "κιτρινόμαυρων"

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την σαββατιάτικη (21/1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ μπήκε στην τελική της ευθεία με μια προπόνηση την Πέμπτη (19/1).

Στο μεγαλύτερο μέρος του απογευματινού προγράμματος η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δούλεψε στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων και σε ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σέρτζιο Λεάλ, η συμμετοχή του οποίου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (20/1), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σίλβα Τζούνιορ.

Τέλος, για μια ακόμη φορά ο Εργοτέλης βρέθηκε κοντά στους μαθητές, συνεχίζοντας την κοινωνική του δραστηριότητα. Αντιπροσωπία της ομάδας αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί το λύκειο και το γυμνάσιο στις Μελέσες του Ηρακλείου, όπου μοίρασαν αναμνηστικά της ομάδας.

Τα μέλη της αντιπροσωπίας του Εργοτέλη έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο μιας ερευνητικής εργασίας που πραγματοποιούν με θέμα τη βία στα γήπεδα.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ