ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Θέλουν διάκριση στο Κύπελλο

Θέλουν διάκριση στο Κύπελλο
INTIME SPORTS

Η νίκη επί του Λεβαδειακού και το πριμ του Απόστολου Παπουτσάκη άνοιξαν την όρεξη των παικτών του Εργοτέλη, που βάζουν ως στόχο μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ιδιαίτερα σημαντικό αποδεικνύεται για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη το τρίποντο στη Λιβαδειά, καθώς πέρα από την ψυχολογική τόνωση, θα τους αποφέρει και πριμ 15.000 ευρώ, όπως είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Απόστολος Παπουτσάκης.

Όλα αυτά δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στους Κρητικούς ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό (21/12), με τον Εργοτέλη να αναζητά τη νίκη, που θα "κλείσει" ιδανικά τη χρονιά.

Πλέον, το Κύπελλο Ελλάδος αποτελεί για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έναν στόχο διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, καθώς φέτος θα δοθεί βαρύτητα στο να διακριθεί η ομάδα στο συγκεκριμένο θεσμό.

Απόντες από τον αγώνα με τα "λιοντάρια" θα είναι οι Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλης.

Ικανοποίηση για Τζανακάκη

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Τζανακάκης στον αγώνα με το Λεβαδειακό, κάνοντας τον Νίκο Καραγεωργίου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο 19χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί την αποκάλυψη των Κρητικών και σίγουρα δίνει επιπλέον λύσεις στον τεχνικό της ομάδας, αποτρέποντάς τον από το να σκεφτεί την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ