STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 0-1

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 0-1
Λεάλ INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης στο τελευταίο ματς για το 2011 στο πρωτάθλημα πέρασε με νίκη από το γήπεδο του Λεβαδειακού με 1-0. Δείτε το γκολ της αναμέτρησης.

Σε ένα κακό ματς με δυο διακοπές λόγω της πτώσης του ρεύματος στους προβολείς του γηπέδου της Λιβαδειάς, ο Εργοτέλης πέρασε με νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Από εκεί και πέρα είχαμε αρκετά καλό ρυθμό μέχρι να διακοπεί για πρώτη φορά το ματς, με φάσεις και για τις δυο ομάδες.

Στη συνέχεια ωστόσο ο δυνατός αέρας και οι κακές επιλογές, κυρίως από τους παίκτες των γηπεδούχων, είχαν ως αποτέλεσμα να δούμε κακό θέαμα .

Γήπεδο: Λιβαδειάς

Διαιτητής: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χ. Κούλα (Μακεδονίας)

4ος: Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Β. Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

Καιρός: Βροχερός

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Γκρμπιτς 84'), Τόμας (Ναπολεόνι 68'), Λισγάρας, Κουτσόπουλος (Σάντσες 56'), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Μελισσάς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης, Βασιλείου.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Σαρρής, Τζούνιορ, Κυριακίδης (Γιοβάνοβιτς 94'), Τζανακάκης (Ρέντζας 76'), Φραγκουλάκης, Λεάλ (Μπέτο 81'), Κατσικοκέρης.

Σκόρερ: Λιγσγάρας (αυτογκόλ 7'),

Κάρτες: Χίμπλιγκερ (κίτρινη 12'), Μουλόπουλος (κίτρινη 46'), Κοιλιάρας (κίτρινη 72')

Ατυχία και... πίεση

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το... αριστερό για την ομάδα του Λεβαδειακού που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Τζανακάκης πέρασε εντυπωσιακά από τα δεξιά και έκανε μία σέντρα - σουτ, με τον Λισγάρα να πετυχαίνει αυτογκόλ κάνοντας λάθος προβολή με το δεξί του πόδι.

Ο αέρας και η συνεχής βροχή δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, όμως ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με τον Πασχάλη Μελισσά. Ο Έλληνας άσος έκανε ένα δυνατό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα αν και κατευθυνόταν προς την εστία του Πίρσον, που έλεγχε τη φάση, πέρασε άουτ.

Οι Βοιωτοί έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό, όταν ο Κόρμπος έκανε σέντρα από τα αριστερά ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Πίρσον.

Τζούφια...

Στο 26ο λεπτό είχαμε μία αστεία φάση. Ο Μελισσάς έκανε σε λάθος χρόνο τάκλιν στον Γιαλούση που τον πέρασε από πάνω, όμως μόνος του από τα δεξιά πήγε να κάνει τη σέντρα και βρήκε... αέρα!

Δυο λεπτά αργότερα πάντως ο Λεβαδειακός, που είχε πάρει τα ηνία του αγώνα, έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Βασιλείου με ατομική προσπάθεια ανέβηκε από τα αριστερά και έκανε το σουτ, ο Πίρσον απέκρουσε και ο Σασιασβίλι τελευταία στιγμή έκοψε με τάκλιν τη μπάλα μπροστά από τον Κουτσόπουλο.

Η φάση του αγώνα πήγε να γίνει στο 36ο λεπτό. Ο Τζανακάκης έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Κατσικοκέρης με τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ!

Μπλακ άουτ!!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να είναι πιο επιθετικός, όμως την πρώτη φάση έκανε ο Εργοτέλης. Ο Τζούνιορ έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει.

Στο 55ο λεπτό τα φώτα του γηπέδου έπεσαν και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα! Αυτό συνέβη άλλη μία φορά μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το ματς μετά από 22 λεπτά καθυστέρησης.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού φώναξαν για μία περίπτωση πέναλτι στο 72ο λεπτό. Ο Γιαλούσης φάνηκε να πιάνει από τη φανέλα τον νεαρό άσο των γηπεδούχων, όμως ο δεύτερος έπεσε κάπως εντυπωσιακά και ο διαιτητής του έβγαλε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ροντέο

Τα τελευταία λεπτά είχαν πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Ο Ρέντζας που μόλις είχε μπει έκανε ένα καλό σουτ στο 78ο λεπτό, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη να πεταχτεί εντυπωσιακά για να πετάξει σε κόρνερ.

Ο Λισγάρας στις καθυστερήσεις του αγώνα παραλίγο να πετύχει και δεύτερο αυτογκόλ, όμως η μπάλα κόντραρε και κάπως έτσι τελείωσε το ματς.

Το πρόσωπο του αγώνα

Φυσικό πρόσωπο δεν είναι, όμως ο αέρας έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Για να καταλάβετε τι εννοούμε σε κάθε κόρνερ, φάουλ, πλάγιο, ελεύθερο, η μπάλα έκανε μόλις λίγα μέτρα και μετά γυρνούσε προς τα πίσω.

Τα στατιστικά του αγώνα

0

Γκολ

1

0

Ασίστ

0

17

Τελικές προσπάθειες

9

4

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

6

11

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

2

Κεφαλιές

0

4

Αποκρούσεις

6

8

Επεμβάσεις

18

5

Κλεψίματα

17

11

Φάουλ

22

4

Οφσάιντ

1

8

Κόρνερ

4

46

Λάθη

43

5/23

Γεμίσματα

2/10

Το φιλμ του αγώνα

7' Αυτογκόλ ο Λισγάρας με προβολή

18' Κεφαλιά του Βασιλείου μπλόκαρε ο Πίρσον

36' Τακουνάκι του Κατσικοκέρι μπλόκαρε ο Κυριακίδης

55' Διακοπή του αγώνα λόγω πτώσης του ρεύματος

56' Το ματς ξεκίνησε μετά από 22 λεπτά

72' Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι

94' Λήξη αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ