ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Συνάντηση Πετράκη με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής

Συνάντηση Πετράκη με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης και ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης τα είπαν με τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του Κρητικού συλλόγου.

Το βάρος και στα τμήματα υποδομής ρίχνουν στον Εργοτέλη και στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής της πρώτης ομάδας Γιάννης Πετράκης αλλά και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Σταύρος Λαμπράκης είχαν συνάντηση με όλα τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Μια συνάντηση που σκοπό είχε την συζήτηση σε θέματα ισορροπίας μεταξύ της άθλησης και της μάθησης που είναι το ζητούμενο. Η συνάντηση έγινε στο Παγκρήτιο και οι δυο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα.

Η ανακοίνωση από πλευράς Εργοτέλη ανέφερε:

"Συνάντηση διαπαιδαγωγικού χαρακτήρα είχαν την Δευτέρα σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Μιχάλης Επιτροπάκης, το μέλος του ιατρικού επιτελείου Νίκος Ανδρουλάκης με τους αθλητές των τμημάτων υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15 και τους προπονητές τους.

Οι κ.κ. Πετράκης, Λαμπράκης, Επιτροπάκης, Ανδρουλάκης εστίασαν την συζήτηση σε θέματα ισορροπίας μεταξύ της άθλησης και της μάθησης που είναι το ζητούμενο.

Μάλιστα συζήτησαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα με τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς.

Ο Εργοτέλης ως μια ενιαία οντότητα σε όλα τα κλιμάκια του αποδεικνύει με πράξεις ότι βρίσκεται δίπλα στους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι στο μέλλον θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής ομάδας, όπως συμβαίνει και σήμερα".

Συνάντηση Πετράκη με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής
TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ