ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στον αέρα το Εργοτέλης-Πανιώνιος

Στον αέρα το Εργοτέλης-Πανιώνιος
Εργοτέλης, Παγκρήτιο INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο η οποία είχε αναβληθεί λόγω των φθορών στο Παγκρήτιο είναι πιθανό να αναβληθεί και πάλι καθώς οι νέες φθορές δεν θα έχουν διορθωθεί μέχρι την Τετάρτη (18/2).

Πολύ πιθανή είναι μια νέα αναβολή στο ήδη αναβληθέν παιχνίδι για την 18η αγωνιστική ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα το ματς της 15ης Ιανουαρίου είχε αναβληθεί εξαιτίας κάποιων φθορών που είχαν προκληθεί στο Παγκρήτιο από τον πολύ δυνατό αέρα.

Στην διάρκεια της εβδομάδας όμως υπήρξαν και πάλι ανάλογα και πιο σοβαρά προβλήματα στις κερκίδες του γηπέδου και η αναμέτρηση η οποία είχε οριστεί για την Τετάρτη (18/2) είναι στον αέρα και πάλι για τον ίδιο λόγο.

Οι νέες φθορές δεν θα έχουν επιδιορθωθεί μέχρι την ημέρα του αγώνα και άρα το ματς είναι στον αέρα εκτός και αν βρεθεί κάποια άλλη λύση με την χρήση κάποιου άλλου γηπέδου στο Ηράκλειο.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές της εβδομάδας και πιθανότατα την Δευτέρα ώστε να γνωρίζουν και οι δυο ομάδες τι θα κάνουν.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ