ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πλατανιάς-Εργοτέλης 0-0

Πλατανιάς-Εργοτέλης 0-0

Στο "στείρο" 0-0 με τον Πλατανιά έμεινε ο Εργοτέλης στο δέκατο και τελευταίο φιλικό του ενόψει πρωταθλήματος. Παρά την μέτρια εμφάνιση ο Καραγεωργίου εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα.

Υπό το βλέμμα του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη, οι "κιτρινόμαυροι" δεν ικανοποίησαν στο τελευταίο τους φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου κινήθηκε σε ρηχά νερά και έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Πλατανιά με την εικόνα των παικτών του να "πονοκεφαλιάζει" τον Ελληνα τεχνικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Μπινιχάκης, Τσικνίδης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Πότσι, Μαρτσάκης, Παπαζούλης, Δρακάκης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα. Έπαιξαν και οι: Τζανής, Πουλάκης, Τσεσμελής, Τσοντάκης, Άρμπι, Γκαστόν, Περδικάκης και Κονονέγκο.

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Γιαλούσης (59’ Σασιασβίλι), Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Τζούνιορ (61’ Κυριακίδης), Ολίσε, Φραγκουλάκης (59’ Μπέτο), Ρομάνο, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ (61’ Κατσικοκέρης).

Καραγεωργίου: "Ετοιμοι να μπούμε στην διαδικασία του πρωταθλήματος"

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν έπεισε ιδιαίτερα κόντρα σε έναν αντίπαλο ναι μεν δυνατό αλλά μικρότερης κατηγορίας, ο Νίκος Καραγεωργίου εμφανίστηκε αισιόδοξος και υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" θα είναι έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη εβδομάδα.

"Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια δυναμική ομάδα και είδαμε τα στοιχεία που θέλαμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Σε μια εβδομάδα αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην διαδικασία του πρωταθλήματος" τόνισε ο Ελληνας τεχνικός των Κρητικών.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ