ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Το καλύτερο δυνατό με τον ΠΑΟΚ"

Πετράκης: "Το καλύτερο δυνατό με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης πρέπει να παρουσιαστεί οργανωμένος και συγκεντρωμένος στην Τούμπα για να πάρει κάτι καλό απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των Κρητικών τόνισε ότι μόνο έτσι η ομάδα του θα μπορέσει να περιορίσει τον ΠΑΟΚ και να γίνει ανταγωνιστική στην επίθεση.

Για την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό, την πρώτη στο πρωτάθλημα: " Στη δουλειά που κάνουμε και αυτό δεν αφορά εμάς, αλλά νομίζω ότι αφορά όλες τις ομάδες στον κόσμο και σ' όλα τα επίπεδα, δεν υπάρχουν μόνο θετικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν και τ' αρνητικά. Είναι μέσα στη ζωή μας, είναι μέσα στη δουλειά μας, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, συνέβη και σε μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οπωσδήποτε το συναίσθημα όταν χάνεις δεν είναι και το πιο ευχάριστο, ειδικά αν χάνεις με έναν τρόπο που θεωρείς ας πούμε ότι σε αφήνει αδικημένο, έτσι αισθανόμαστε κι εμείς αυτή τη στιγμή μετά τα δυο παιχνίδια τα τελευταία που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό.

Νομίζω ότι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό να μην μένουμε σε πράγματα που είναι πίσω μας είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά, να κάνουμε μια καλή αποτίμηση της κατάστασης και μια καλή αξιολόγηση για το τι έγινε καλό, τι έγινε κακό, να αφήνουμε το παιχνίδι πίσω και να προχωράμε μαθαίνοντας απ' αυτό επαναλαμβάνω όχι μόνο στα θετικά, αλλά και στα αρνητικά και να βλέπουμε τα πράγματα την επόμενη μέρα με την αισιοδοξία που πρέπει, με την ικανότητα που έχουμε, με το τι μπορούμε να κάνουμε και κάθε μέρα να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι".

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: " Για μένα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ ας πούμε μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι πιο καλές ομάδες στην Ελλάδα και νομίζω ότι έχουν και διαφορά από τις υπόλοιπες και σε επίπεδο και σε βάθος, παικτών. Ξερουμε τι είναι η Τούμπα και σαν έδρα, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά πάλι θα πω ότι εμείς θέλουμε να πάμε και στο παιχνίδι αυτό να είμαστε ο εαυτός μας, να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα απ' αυτό αν μπορέσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ