ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε"

Πετράκης: "Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 ότι η ομάδα του προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και δήλωσε ότι πιστεύει στην προσπάθεια του Εργοτέλη.

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα δήλωσε ότι πάρα την ήττα πιστεύει στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Ο Πετράκης είπε χαρακτηριστικά:

"Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα, με ενέργεια και ποιότητα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά μετά βελτιωθήκαμε. Ήταν ένα ματς που όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Το κατάφερε η Τρίπολη. Πάντως κάναμε κ εμείς ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι.

Ο Αστέρας ήταν μια ομάδα με πολλή ενέργεια αλλά είχε και τύχη καθώς το γκολ που έβαλε προέρχεται από δικό μας λάθος. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος να ισοφαρίσουμε αλλά και οι παίκτες είναι άνθρωποι”.

Για τη χρησιμοποίηση του Χαντί σε ρόλο αριστερού μπακ ο ο προπονητής του Εργοτέλη είπε ότι:
“Βοήθησε επιθετικά την ομάδα. Τον έχω στο μυαλό μου και σε αυτή τη θέση και το έχω συζητήσει μαζί του. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Πιστεύω στην ομάδα μας”.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Κοιλιάρα

Από εκεί και πέρα σοβαρός εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός τουΓιάννη ΚοιλιάραστονΕργοτέλη.

Ο άσος της κρητικής ομάδας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 8' φέρεται να έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η ακριβής ζημιά.

Αν επιβεβαιωθεί η αρχική πρόβλεψη τότε αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ