ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παρών και ο Γκοργκς στον Εργοτέλη

Παρών και ο Γκοργκς στον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Γκοργκς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Λετονίας και την Παρασκευή πήρε μέρος σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση του Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Πανθρακικό παίζοντας το τελευταίο του χαρτί σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή. Αν χάσει τότε θα αποχαιρετήσει ουσιαστικά την κατηγορία. Ο τεχνικός των Κρητικών είδε την Παρασκευή και τον Γκοργκς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λετονίας να τίθεται στην διάθεση του και να δίνει το παρών.

Σε αντίθεση όμως με τους Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλη οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την συμμετοχή και του Γκορκς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια τακτικής και είχε διάρκεια μιας ώρας και τριάντα λεπτών. Οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (17:15) με τον Πανθρακικό, θα ξεκινήσει αύριο στις 17:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ