ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παρελθόν και επίσημα ο Νταντόμο

Παρελθόν και επίσημα ο Νταντόμο
INTIME SPORTS

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την Δευτέρα (16/1) από την ομάδα του Εργοτέλη ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς με τους Κρητικούς

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την Δευτέρα (16/1) από την ομάδα του Εργοτέλη ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς με τους Κρητικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Κλαούντιο Νταντόμο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν πέσει πάνω στους Λεάλ και Σίλβα Ζούνιορ. Ο πρώτος υπέστη κάκωση στην κλείδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα (16/1) έκανε θεραπεία.

Όσον αφορά τον Σίλβα Ζούνιορ, έμεινε εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος τη Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά από την Τρίτη (17/1).

Οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ