ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Ντόπες" Παπουτσάκη στην προπόνηση

"Ντόπες" Παπουτσάκη στην προπόνηση
Παπουτσάκης INTIME SPORTS

Ο Απόλοστος Παπουτσάκης βρέθηκε στην προπόνηση του Εργοτέλη και ζήτησε από τους παίκτες να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή.

Μετά τις τελευταίες νίκες της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού και τις Κέρκυρας η υπόθεση παραμονή έχει γίνει παζλ για δυνατούς λύτες.

Έτσι ακόμα και οι ομάδες που θεωρούσαν μέχρι πρόσφατα ότι είχαν ξεμπερδέψει με την παραμονή, πλέον κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Μία από αυτές είναι και ο Εργοτέλης που μετά από 21 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 23 πόντους και βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις λοιπόν ο πρόεδρος του Εργοτέλη (και της Superleague), Απόστολος Παπουτσάκης, πήγε στην προπόνηση της ομάδας του και μίλησε στους παίκτες.

Στην ομιλία του έκανε σαφές πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα στα πέντε επόμενα ματς, τα οποία, αν εξαιρέσουμε αυτό με τον Παναθηναϊκό, είναι στα μέτρα τους.

Ποια είναι αυτά τα ματς: Παναθηναϊκός (εντός 22η), Αστέρας (εκτός 23η), Παναιτωλικός (εκτός 24η) και Κέρκυρα (25η εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός 26η).

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ