ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Να γιατί επέστρεψε ο Μπρούνο

Να γιατί επέστρεψε ο Μπρούνο
Χαλκιαδάκης INTIME SPORTS

Η... ιστορία με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη σχετικά με τη διαμάχη του με τη διοίκηση του Εργοτέλη και την επιστροφή του είναι γνωστή. Ποιος είναι όμως ένας από τους σοβαρούς λόγους που γύρισε στην ομάδα του Ηρακλείου ο Ελληνοβραζιλιάνος;

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη φετινή ομάδα του Εργοτέλη είναι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν τον... κουνάει από το αρχικό σχήμα, καθώς προσφέρει πολλά. Ο 21 ετών επιθετικός, μάλιστα, είναι από τους λόγους που ο Μπαμ Μπαμ, που μόλις επέστρεψε από τον σοβαρό του τραυματισμό, δεν αγωνίζεται ως βασικός.

Κατά βάθος ο Χαλκιαδάκης γύρισε στον Εργοτέλη γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η Εθνική Ελλάδος. Καημό το 'χει να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το Εθνόσημο. Το 2012 κλήθηκε στην Εθνική Νέων, μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, για το διεθνές τουρνουά “Qatar Youth International Tournament 2012”, που που έγινε στη Ντόχα. Στους δικούς του ανθρώπους ο Μπρούνο το λέει ότι θέλει να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κατά πόσο εφικτό είναι μόνο θα το δείξει ο χρόνος.

* Το Σάββατο 15/11/14 στις 15:30 ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ