ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η δικαίωση με τον Μπρούνο!

Η δικαίωση με τον Μπρούνο!
Μπρούνο INTIME SPORTS

Εργοτέλης και Μπρούνο Χαλκιαδάκης είναι απολύτως δικαιωμένοι για την απόφασή τους να συνεργαστούν ξανά. Οι δύο πλευρές έβαλαν... νερό στο κρασί τους και αμφότερες βγαίνουν ωφελημένες.

Ο Μπορύνο Χαλκιαδάκης πήγε στον Εργοτέλη σε ηλικία 16 ετών. Τότε δεν λεγόταν ακόμα Χαλκιαδάκης, αλλά Μπρούνο Περέιρα ΝταΣίλβα Αραούζο. Στον Εργοτέλη είδαν πρόκειται για παίκτη-εργαλείο.

Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι στη χώρα του, τη Βραζιλία, δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα κλιμάκιο και του έδωσαν την ελληνική υπηκοότητα. Ενώ οι σχέσεις του Λατινοαμερικανού με τον Εργοτέλη ξεκίνησαν ιδανικά, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μπρούνο εγκατέλειψε την ομάδα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των Ηρακλειωτών να καταγγείλουν το συμβόλαιό τους με τον 21 ετών μεσοεπιθετικό. Οι Κρητικοί αρχικά τον κάλεσαν σε απολογία για το γεγονός ότι δεν θέλησε να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη, αλλά αυτός δεν προσήλθε και κλήθηκε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Στον Εργοτέλη δέχτηκαν πίσω τον Χαλκιαδάκη, ο οποίος είχε επιστρέψει στην πατρίδα του και είχε έρθει σε διαμάχη με τη διοίκηση. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό και ο ποδοσφαιριστής αποτελεί και πάλι μέρος των «κιτρινόμαυρων». Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Με δικό του γκολ ο Εργοτέλης έφερε στα ίσια (1-1) το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ