ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μέσα οι Λυκογιάννης και Γκέντζογλου στον Εργοτέλη

Μέσα οι Λυκογιάννης και Γκέντζογλου στον Εργοτέλη
Λούι, Λυκογιάννης INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Δευτέρα την Κέρκυρα και ο Γιάννης Ταουσιάννης γνωρίζει ότι η ομάδα του για να διεκδικήσει κάτι καλό στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να είναι άψογη στο τακτικό της κομμάτι.

Την προετοιμασία του για ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι συνεχίζει ο Εργοτέλης με τους Κρητικούς να υποδέχονται την Δευτέρα την Κέρκυρα και με την κατάκτηση των τριών βαθμών να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή που θα αποτελέσει ένα μικρό θαύμα αν σκεφτεί κανείς σε τι κατάσταση είχε βρεθεί η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο νεαρός τεχνικός γνωρίζει ότι για να έρθει η νίκη η ομάδα του θα πρέπε να είναι πάρα πολύ καλή στο τακτικό κομμάτι και να παίξει από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένη πάνω στο πλάνο της. Για αυτό και την Τετάρτη εστίασε και πάλι στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι Κρητικοί κόντρα στους "Φαίακες".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφορικά με τα νέα της προπόνησης ανέφερε:

"Έμφαση στην τακτική δόθηκε από τον Γιάννη Ταουσιάνη και τους συνεργάτες του κατά την σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Στο πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, συμμετείχαν κανονικά οι Γκέντσογλου, Λυκογιάννης και Ρέντζας, ενώ οι Μπουρσέλης και Χουλά γυμνάστηκαν ατομικά.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ