ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ματζουράκης: ''Αυτό δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα''

Ματζουράκης: ''Αυτό δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα''
Ματζουράκης INTIME SPORTS

Λάθη όπως αυτά που έκανε ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν επιτρέπονται σε μια επαγγελματική ομάδα, όπως υποστήριξε μετά το ματς ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε μετά την ήττα με 2-1 στο Ηράκλειο: '' Κάναμε κάποιες αλλαγές στη σύνθεση για να βρούμε μια καλύτερη χημεία. Στο ξεκίνημα πίστεψα ότι αυτό θα μας έδινε κάτι. Μετά το γκολ όταν δημιουργήθηκαν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς για να φτάσουμε στη νίκη. Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πως μια ομάδα που έχει όλα τα πλεονεκτήματα μπαίνει σε προβληματισμό, αντί αυτόν τον προβληματισμό να τον έχει ο αντίπαλος. Αυτό το ματς δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα. Το κομβικό σημείο ήταν το πρώτο γκολ όλα τα άλλα μπορούσαν να διορθωθούν''.

Ο Ματζουράκης πρόσθεσε: ' 'Κάτω από τις ιδανικές συνθήκες φέραμε το πιο κακό αποτέλεσμα. Όπως μάρκαρε έπρεπε να συνεχίζει να μαρκάρει καλά για να μπει και το δεύτερο γκολ. Αυτά τα λάθη σε μια επαγγελματική ομάδα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Σήμερα είχαμε ένα γκρουπάρισμα καλό και κάναμε κάποιες αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα και είχε μια χημεία. Χαλάσαμε όμως μόνη μας αυτή την χημεία''.

Για το αν οι 30 μεταγραφές που έχει κάνει ο Εργοτέλης από το καλοκαίρι έχουν παίξει ρόλο για την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα: ' 'Ένα από τα κυριότερα στοιχεία το παιχνίδι είναι ομοιογένεια και όταν την διαταράσσεις αυτό δεν κάνει καλό. Είναι σωστή η παρατήρηση σας για τις πολλές μεταγραφές από το καλοκαίρι μέχρι τώρα''.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ