ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κοζορώνης: "Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Κοζορώνης: "Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"
INTIME SPORTS

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από κάθε άλλη ομάδα και πως οι παίκτες του Εργοτέλη θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αρκετά δύσκολη είναι η αποστολή του Εργοτέλη αυτή την αγωνιστική, καθώς πηγαίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης μίλησε στη NOVA τόσο για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" όσο και για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε αναλυτικά:

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Για την πορεία της ομάδας και τη βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα: "Το τελευταίο αποτέλεσμα δεν ήταν καλό γιατί παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό το αφήνουμε πίσω, κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για να πάρουμε ό,τι καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Έχει πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Είναι προσωπική επιτυχία να πας καλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πιστεύω ότι μια καλή εμφάνιση θα δώσει αυτοπεποίθηση και στην ομάδα και χαρά στον κόσμο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ