ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κοζορώνης: "Μένει μία πικρία"

Κοζορώνης: "Μένει μία πικρία"
INTIME SPORTS

Ο Βαλάντης Κοζορώνης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιάννης Κοιλιάρας στάθηκε στην κούραση που είχε ο Εργοτέλης από το παιχνίδι του κυπέλλου.

Την ύστατη στιγμή γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης με τους παίκτες του να βλέπουν τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να σκοράρει στο 94' και να διαλύεται ό,τι είχαν χτίσει ως τότε.

Επόμενο ήταν οι Βαλάντης Κοζορώνης και Γιάννης Κοιλιάρας να δηλώσουν απογοητευμένοι στην κάμερα της NOVA μετά από αυτή την εξέλιξη.

Αρχικά ο Κοζορώνης είπε: "Για μια ομάδα που ελέγχει το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ήττα στην τελευταία φάση, αυτό που μένει είναι πικρία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο όμως πετύχαμε πρώτοι γκολ και χάσαμε από δυο στημένες φάσεις. Όπως σας είπα μένει μια πικρία.

Εκτός του γκολ είχαμε και 2-3 κλασσικές ευκαιρίες που αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα χάσαμε κάτι σπουδαίο αλλά παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είχαμε και κούραση στο τέλος καθώς παίξαμε και κύπελλο μεσοβδόμαδα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο από στημένα και αυτό είχαμε πει να αποφύγουμε πριν το παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Κοιλιάρας δήλωσε: "Μας πάγωσε το γκολ στο φινάλε γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια. Εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες , στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ελλάδας.

Είχε φοβερή ατμόσφαιρα κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε και μας μένει η πικρία γιατί έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας έπρεπε να τον πάρουμε. Μπορεί να χάθηκαν οι βαθμοί όμως κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην κούραση που μας ανάγκασε να κλειστούμε στα καρέ μας και δεχθούμε τεράστια πίεση"

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ